REAL FOOD FESTIVAL  

Real Food Festival on uusi kotimaiseen lähi- ja luomuruokaan keskittyvä tapahtumajärjestäjä.

Mukaan tapahtumiin on kuratoitu valikoima kotimaisia paikallisia pienyrityksiä ja tuottajia sekä laadukkaita tuotteita näistä teemoista. Tavoitteenamme on koota yhteen paikkaan samaa kohderyhmää palvelevia tuotteita ja tuoda niitä esiin isommalle yleisölle. Pienyrittäjät saavat tuotteilleen tunnettuutta sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Kävijät saavat uusia makuelämyksiä ja mahdollisuuden tutustua laadukkaisiin tuotteisiin saman katon alla.

Tapahtumat ovat suunnattu kotimaisesta lähi- ja luomuruoasta kiinnostuneille henkilöille. Kysynnän mukaan  järjestetään myös ammattilaispäiviä, joissa tuotteita pääsee esittelemään medialle ja jälleenmyyjille.

Real Food Ravintola 

Ruokaa ja juomaa läheltä, intohimoisesti kaikille aisteille suomalaisia ruokaperinteitä vaalien. Real Food Festivalin ravintola alueelta löydät tyydytyksen kaikille aisteille. Avotulella grillatut lihat, kuohkeaksi vatkatut tuoreet kananmunat ja raikkaat kauden kasvikset joista intohimolla valmistamme suomalaisiin perinteisiin valmistusmenetelmiin pohjautuvaa puhdasta ruokaa. Voit maistella muutaman maisteluannoksen tai nauttia koko menun huolella valittujen juomien kera.

Real brewery baari tarjoilee maamme mielenkiintoisimmat uutuus oluet sekä muut pirskahtelevat juomat. Lähellä tuotetuista huippu raaka-aineista tehtyjä luomuksia tarjoaa teille Suomen Kokkimaajoukkueen johtajanakin tunnettu Kristian Vuojärvi. Tervetuloa herkuttelemaan.

Ajankohdat ja paikat

Vuoden 2019 tapahtumat tulevat täsmentymään ennen kevättä 2019.

 

Pin It on Pinterest

Share This